Στο χάλαρο ένα εστιατόριο με ιστορία 30 χρόνων θα απολάυσετε κουζίνα με τολμηρές πινελιές και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.
To κρασί Pinot Noir Sole κτήμα Bibliachora Παλαιωμένο για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια με αρώματα φρούτων και μπαχαρικών.
Η σαλάτα
Caprese burrata
Τραγανά φύλλα φρέσκιας σαλάτας ,τοματίνια και pesto βασιλικού
Τυριά από μικρούς παραγωγούς με μαρμελάδα κυδώνι
Κυρίως πιάτα Σνίτσελ Viennois μοσχαρίσιο γάλακτος a la crème με μανιτάρια συνοδεύεται από cappelletti κολοκυθιού. Το σνίτσελ έτσι ακριβ΄΄ώς όπως μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος και σε παραδοσιακό εστιατόριο της Βιέννης! Εκπληκτικό πιάτο
Κυρίως πιάτα Pichania Black Angus taliata
Γλυκό Προφιτερόλ με αφράτα σου, παγωτό βανίλια,και σοκολάτα γάλακτος
Αυτές ήταν οι επιλογές μου για ένα δείπνο στο Χάλαρο ,έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τον χώρο και την εξυπηρέτηση !